.

Nedato neemt deel aan HW Bedrijvendag

2022-06-16

Stichting Samenwerking Onderwijs en Bedrijfsleven Hoeksche Waard (SOB-HW) organiseerde op woensdag 8 juni eindelijk weer Bedrijvendagen voor 3e jaars leerlingen die in Hoeksche Waard voortgezet onderwijs volgen. Net als eerdere edities in 2018 en 2019 was het mogelijk voor de leerlingen om kennis te maken met het bedrijfsleven en ook het werken bij Nedato, zodat zij zich goed kunnen oriënteren voor hun vervolgopleiding en de keuze voor hun mogelijk toekomstige droombaan.

De leerlingen werden welkom geheten door Algemeen Directeur Wim van de Ree en kregen vervolgens een korte presentatie over de teelt van aardappels. Waarna ze een rondleiding kregen door de productiehal en ze mee mochten werken in het lab, letterlijk in de keuken van Nedato.

Heeft u als school interesse in een bedrijvenbezoek aan Nedato? Stuur zeker een mail of bel ons, want wij vinden het ontzettend nuttig, leerzaam en zien de toegevoegde waarde hiervan in om de jeugd en mogelijk de toekomstige werknemers van Nedato op het bedrijf te ontvangen.

Voordelen van een lidmaatschap

  • Financieel sterk, dus betalingszekerheid
  • Marktkracht door gebundeld aanbieden
  • Eerlijke en gelijkwaardige tarrering
  • Minimaal marktconforme prijsvorming
  • Belangenbehartiging in de sector

Sluit je aan bij Nedato

Stuur een bericht en we nemen contact met je op.